Welkom bij FOLIEMAN.nl dé autotint specialist

Er zijn tegenwoordig talloze bedrijven die het tinten van auto ruiten als neven activiteit hebben, waardoor kwaliteit en service een andere rol spelen.

FOLIEMAN.nl is alles behalve dat en richt zich specifiek op één bepaald werkgebied met zijn 15 jaar ervaring in glasfolies!

Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan via de offerte-knop rechts bovenin.

Welke tint kies jij?

Voordelen van ramen laten tinten

Warmtewerend – Voorkomt hoge temperaturen in de auto, voor uzelf of kinderen.
Bezuiniging – Brandstof besparing, doordat de airconditioning uit of beduidend lager kan.
Veiligheid – Houd glasscherven bij elkaar, tijdens een ongeval met uw auto.
Comfort – Raamfolie levert al gauw tot 80% warmtewering op, waardoor het koel in de auto blijft.
Voorkomt irritatie – Geen last of hinder meer, van de felle lampen, van het verkeer achter u.
Bescherming – De folie voorkomt ook, dat het interieur gaat verkleuren.
Uitstraling – Raamfolie geeft een mooie chique uitstraling aan uw auto.
Inbraakvertagend – De inbrekers kunnen niet zien wat er in uw auto ligt, tevens is het glas moelijker te verwijderen.
Garantie – 10 jaar Garantie op de folie.

Demonteren van de portierruiten

Wat we doen, daar zijn we goed in. Daarom demonteren wij alle portierruiten, inclusief deurpanelen op een juiste en vakkundige wijze. Dit is nodig om de ramen perfect te kunnen tinten. U ziet het verschil ten opzichte van onze concurrenten. Deze monteren de raamfolie zonder deze werkwijze toe te passen. U kunt natuurlijk begrijpen, dat die werkwijze sneller is, maar dat het resultaat minder zal zijn. Mede omdat men nooit alle stof en vuil van tussen de rubbers etc. kan verwijderen. Daarom hebben wij 15 jaar terug ons deze werkwijze aangeleerd. Welke tevens verplicht is vanuit ons keurmerk, waarbij wij zijn aangesloten. De vaste ramen van de auto, zoals kofferbakruiten blijven natuurlijk gewoon zitten.

Plakken van glasfolie

In een aparte, stofvrije ruimte voorzien we de gedemonteerde autoruiten van onze kwaliteit folie. De autoruiten worden aan de binnenzijde beplakt. Dankzij deze stofvrije plakmethode is de kwaliteit gewaarborgd.

Drogen van de geplakte autoruiten

Drogen is de volgende stap. Om dit proces te versnellen, plaatsen we de autoruiten in een speciale droogruimte. Hierdoor kan men de ruiten na een circa 30 minuten terug plaatsen op originele wijze.

Afwerking

Hier werken we de ruit af doormiddel van met een speciaal scherp mes, de folie rondom het raam af te snijden. Het eindresultaat is perfect, want men houd geen randje glas over. De folie is onzichtbaar u ziet niet dat de ruiten beplakt zijn en kan niet beschadigd worden door het open en dichtdraaien. Vervolgens monteren we de portierruiten weer vakkundig op originele wijze terug. Gemiddeld duurt het tinten van een auto 4 tot 8 uur.

Jouw auto tinten?

Je auto professioneel laten tinten door FOLIEMAN.nl is een garantie voor een succesvolle blendering van je autoramen. Wij werken volgens de wettelijke normen.

Benieuwd wat we voor jouw auto kunnen doen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Over FOLIEMAN.nl

Wilt u meer over ons te weten komen wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van warmtewerende, zonwerende en veiligheids folies.

Over ons

Onze producten

Wij hebben een ruim assortiment aan producten raamfolies. Voor uw woning, serre, bedrijfspand of bijvoorbeeld het tinten van uw auto. Bekijk ons hele assortiment.

Producten bekijken

Veelgestelde vragen

Wat kan raamfolie voor u betekenen en welke type folie kunt u het beste gebruiken? Of krijg ik wel voldoende daglicht binnen met raamfolie? Wij hebben alle antwoorden voor u op deze en vele andere vragen.

Veelgestelde vragen

Bedrijfsbus laten tinten?

Een bedrijfsbus laten tinten kan er niet alleen mooi uitzien maar is ook veiliger voor uw goederen. Door de tint kan er minder snel in uw bus worden gekeken.

Benieuwd wat we voor uw wagenpark kunnen betekenen?

De FolieMANNEN