Energie besparende raamfolie?

 • Isolerend mogelijk tot 41%

 • Onderhoudsvrij

 • Dimt Fel licht en schitteringen

 • Behoud  van daglicht en transparantie

 • Duurzaam en energiebesparend

 • Lange levensduur en schriftelijke fabrieksgarantie

 • Hoogste kwaliteitsnorm, NEN410 gecertificeerd

 • Gecertificeerde raamfolie installateurs

 • Officiële Saint-Gobain dealer

 • Toepasbaar op alle glas en Polycarbonaat

Heeft uw woning of bedrijfspand enkel of dubbelglas en zoekt u naar manieren om energie(kosten) te verlagen? Met onze isolerende folies kunt u tot 41% aan isolatiewaarden verbeteren op uw winkel, woning, kantoor of bedrijfspand.

 

Onze isolerende folies zijn een speciale low-energy glasfolie, welke onderstaande punten aanpakt.

 • Op de koude dagen de warmte terug reflecteert de kamer in om uw verwarmingskosten te laten dalen.
 • En weert op de warme zonnige dagen en nachten de hitte die van buiten komt, waardoor u koelkosten dalen omdat uw airco een tandje lager of uit kan.

Op deze manier heeft men de investering binnen aanzienlijke tijd terug verdient en geniet u volop van de woon of werkomgeving met een aangename temperatuur.

De milieuvriendelijkste raamfolie is onze Ecolux glasfolie. Deze helpt u energie te besparen en minder CO2 uit te stoten. De isolerende folie verbetert de isolatiewaarde  van uw glas tot maar liefst 41% en heeft een warmtereflectie van 53%.

 

Tevens beschikken wij over een Silver 50AG en Silver 25AG. Deze hebben een hogere reflectie op het gebied van zonnestralen.

 

Om een voorbeeld te geven.

Met enkelglas heb je een besparing van 11,2m3 gas per vierkante meter glas, per jaar.

Persoon A heeft bijvoorbeeld 10m2 aan glasoppervlakte. Dan heeft hij een besparing van 112m3 gas per jaar.

Dan vermenigvuldigt men de aantal m3 gas met de huidige gasprijs van bijvoorbeeld 3.80,- is 425,60,- euro.
Men bespaard dus nu al 425,60 per jaar aan energiekosten uit.

De prijs van isolerende raamfolie begint al vanaf €65 per m2 inclusief montage. Dus 10m2 aan isolerende glasfolie laten monteren kost 650 euro. Dit komt neer op een terugverdientijd van een 1,5 jaar.

Binnen 10 jaar heeft men de folie al terugverdiend en een besparing van  3606,- euro!

Een greep uit de voordelen van onze folie

 • Maakt comfortabelere temperaturen
 • Een duurzame verbetering die u het hele jaar door energie bespaart
 • De folie laat het natuurlijke daglicht maximaal door
 • Zo geniet u van een helder uitzicht met tegelijk een degelijke zonwering
 • De folie blokkeert 99 % van alle uv-straling
 • Versterkt de isolerende eigenschappen van uw ramen met tot wel 41%

 

Voor wie is isolerende raamfolie van toepassingen:

 • Voor iedereen die zijn woning, winkel, kantoorpand wil verduurzamen en besparen op energiekosten met enkel of dubbelglas. Vind je het te duur of kun je de ramen niet vervangen omdat het een monumentaal pand of gebouw is, dan biedt onze raamfolie de oplossing.

 

Let op: bij HR+ of HR++ glas hebben al een hoge isolatiewaarde, hierbij is het niet raadzaam om deze folie toe te passen.

Martine Burgemeester Avatar
Vakkundige mensen voor auto en huisramen te verduisteren.
Martine Burgemeester 3/03/2023
周俊杰 Avatar
Mooie werk geleverd. Top mensen!!
周俊杰 12/09/2022
Flyingspur Avatar
Onlangs compleet appartement laten voorzien van zonwerende raamfolie. Offerte via het onlineformulier ingevuld en 2 weken later zijn de ramen zeer vakkundig voorzien van de geadviseerde folie. De vraag om een aantal ramen extra te doen was ook geen enkel probleem! Profesioneel en zeer vriendelijke vakmensen! Raam tempratuur is van 52 graden gezakt naar 40 graden onder dezelfde condities.(dubbel glas 1995). De buitenzijde geeft een klein beetje shine wat het een luxe uitstraling geeft, binnen is de lichtinval behouden en de folie is nauwelijks zichtbaar. Erg blij met het resultaat! alleen maar plussen!!
Flyingspur 9/09/2022
Cynthia Smeding Avatar
Top! Slecht geïsoleerd huis en het helpt zeker wel wat. Nog warm, maar geen smerige hitte meer in de kamer. Na de zomer het hele huis doen! Bedankt 😊
Cynthia Smeding 8/04/2022
Rege Van Steen Avatar
De Folieman heeft vandaag folie geplaatst op ons serredak (polycarbonaat platen)en je voelt meteen verschil. We zijn dan ook zeer tevreden en de monteurs waren zeer vriendelijk en netjes.
Rege Van Steen 7/15/2022
S N Avatar
Wij hebben een huis laten bouwen met een prachtige serre en dito uitzicht. Alleen...we hadden niet gedacht dat het zo warm zou worden in de zomer; in de praktijk waren de rolgordijnen aan de binnenkant altijd naar beneden. Geen uitzicht meer, en toch nog steeds veel warmte binnen. Na gedegen onderzoek zijn wij bij De Folieman terecht gekomen. We hebben goed uitleg gekregen over het zicht (naar buiten, maar ook van buiten naar binnen) en warmte reductie. En....wat een verschil! We kunnen de rolgordijnen nu omhoog houden en toch ook genieten van het uitzicht. Wij zijn erg tevreden, niet alleen over het product, maar zeker ook over de dienstverlening, communicatie en afhandeling.
S N 7/14/2022
Isabel Gomes Avatar
Mannen van Folieman hebben goed werk geleverd. Ze werken snel en netjes, en belangrijkste het resultaat is heel goed. Serre is al stuk minder benauwd op warme dagen. Kortom; zeker een aanrader!
Isabel Gomes 7/13/2022
Cees Den Boer Avatar
Goed geholpen bij het brengen in de ochtend. In de middag na een telefoontje een half uur voordat de auto klaar was, de auto weer opgehaald. Ook weer vriendelijk geholpen en ziet er super uit!
Cees Den Boer 6/30/2022
L-R Djemani Avatar
Prima service, en erg professioneel. Super goed geregeld.
L-R Djemani 10/17/2021
bart brusse Avatar
Raamfolie besteld voor vermindering van temperatuur in huis en voor meer privacy. Hele vriendelijke en duidelijke communicatie. Snel beschikbaar. De mannen die kwamen plaatse waren zeer professioneel, heel vriendelijk en het resultaat is uitstekend. Ik ben er heel blij mee. Temperatuur duidelijk gezakt in huis en het staat heel mooi. Spiegel effect genomen. Zeer chique.
bart brusse 10/07/2021

Tevreden klanten die u voor gingen

Een greep uit onze projecten van klanten die hebben gekozen voor zonwerende folie en nu genieten van de voordelen hiervan.

Tevreden klanten die u voor gingen

Een greep uit onze projecten van klanten die hebben gekozen voor zonwerende folie en nu genieten van de voordelen hiervan.

Veelgestelde vragen

 • Tot 86% warmtewerend.
 • Duurzaam, airco kosten besparend.
 • Dimt schitteringen en fel licht.
 • Behoud helder zicht naar buiten.
 • Isolerende werking (s’winters).
 • Lange levensduur. (Geen onderhoud)

Dat is afhankelijk van de soort folie en de afmetingen van uw ramen. U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Dit gaat het snelst als u ons bij de aanvraag van de offerte de afmetingen van de glas oppervlakken, de hoeveelheid glasoppervlakken, en een paar foto’s mee stuurt. Zo kunnen wij meteen een correcte inschatting maken van de prijs.

Wilt u weten wat er bij uw bedrijf mogelijk is?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.