Waarom onze raamfolie?

 • Warmtewering mogelijk tot 89%

 • Onderhoudsvrij

 • Dimt Fel licht en schitteringen

 • Behoud  van daglicht en transparantie

 • Duurzaam en energiebesparend

 • Lange levensduur en schriftelijke fabrieksgarantie

 • Hoogste kwaliteitsnorm, NEN410 gecertificeerd

 • Gecertificeerde raamfolie installateurs

 • Officiële Saint-Gobain dealer

 • Toepasbaar op alle glas en Polycarbonaat

Een foto van uw favoriete uitzicht op uw deuren? Een saaie archiefkast veranderen in een kast met hout look? Dat kunnen wij voor u regelen!

Interieurfolie is een goede en duurzame manier om uw muren, deuren of andere gladde oppervlakken een andere uitstraling te geven. Hiervoor hebben wij een breed assortiment aan gekleurde folies, mat en glanzend, en zelfs folies met textuur erin (zoals houtnerven). Maar u kunt ook een eigen afbeelding laten printen op de folie, voor op de muur bijvoorbeeld zoals hierboven afgebeeld.
De folie kan geplakt worden op hout, steen, glas, kunststof en metaal.

Interieurfolie is beter bestand tegen krassen en slijtage dan verf. De folies bevatten ook geen schadelijke stoffen of dampen, zoals bij verf soms wel het geval is.
En door gebruik van folie kunt u bijvoorbeeld uw meubels of aanrechtblad een frisse nieuwe look geven zonder ze te hoeven vervangen, dus ook nog eens heel duurzaam. Wij gebruiken folie van hoge kwaliteit, waardoor deze heel lang mooi blijft en goed blijft zitten.

Maar interieurfolie heeft nog meer voordelen. Zo is de folie ook nog eens antibacterieel en makkelijk te reinigen. De folie is zo gemaakt dat het de vorming en verspreiding van ziektekiemen, bacteriën en schimmels tegen gaat. Dat maakt dat de folie ook geschikt is voor gebruik in zorginstellingen, huisarts praktijken, apotheken, ziekenhuizen, grote kantoren en winkels.
De folie is ook goed bestand tegen water en stoom, zelfs langs de randen. Waardoor het ook geschikt is voor uw keuken of badkamer.

Voordelen van interieurfolie

 • Krasbestendig
 • Slijtvast
 • Water- en stoom bestendig
 • Duurzaam
 • Antibacterieel
 • Geen schadelijke stoffen of dampen
 • Breed assortiment van kleuren en texturen
Martine Burgemeester Avatar
Vakkundige mensen voor auto en huisramen te verduisteren.
Martine Burgemeester 3/03/2023
周俊杰 Avatar
Mooie werk geleverd. Top mensen!!
周俊杰 12/09/2022
Flyingspur Avatar
Onlangs compleet appartement laten voorzien van zonwerende raamfolie. Offerte via het onlineformulier ingevuld en 2 weken later zijn de ramen zeer vakkundig voorzien van de geadviseerde folie. De vraag om een aantal ramen extra te doen was ook geen enkel probleem! Profesioneel en zeer vriendelijke vakmensen! Raam tempratuur is van 52 graden gezakt naar 40 graden onder dezelfde condities.(dubbel glas 1995). De buitenzijde geeft een klein beetje shine wat het een luxe uitstraling geeft, binnen is de lichtinval behouden en de folie is nauwelijks zichtbaar. Erg blij met het resultaat! alleen maar plussen!!
Flyingspur 9/09/2022
Cynthia Smeding Avatar
Top! Slecht geïsoleerd huis en het helpt zeker wel wat. Nog warm, maar geen smerige hitte meer in de kamer. Na de zomer het hele huis doen! Bedankt 😊
Cynthia Smeding 8/04/2022
Rege Van Steen Avatar
De Folieman heeft vandaag folie geplaatst op ons serredak (polycarbonaat platen)en je voelt meteen verschil. We zijn dan ook zeer tevreden en de monteurs waren zeer vriendelijk en netjes.
Rege Van Steen 7/15/2022
S N Avatar
Wij hebben een huis laten bouwen met een prachtige serre en dito uitzicht. Alleen...we hadden niet gedacht dat het zo warm zou worden in de zomer; in de praktijk waren de rolgordijnen aan de binnenkant altijd naar beneden. Geen uitzicht meer, en toch nog steeds veel warmte binnen. Na gedegen onderzoek zijn wij bij De Folieman terecht gekomen. We hebben goed uitleg gekregen over het zicht (naar buiten, maar ook van buiten naar binnen) en warmte reductie. En....wat een verschil! We kunnen de rolgordijnen nu omhoog houden en toch ook genieten van het uitzicht. Wij zijn erg tevreden, niet alleen over het product, maar zeker ook over de dienstverlening, communicatie en afhandeling.
S N 7/14/2022
Isabel Gomes Avatar
Mannen van Folieman hebben goed werk geleverd. Ze werken snel en netjes, en belangrijkste het resultaat is heel goed. Serre is al stuk minder benauwd op warme dagen. Kortom; zeker een aanrader!
Isabel Gomes 7/13/2022
Cees Den Boer Avatar
Goed geholpen bij het brengen in de ochtend. In de middag na een telefoontje een half uur voordat de auto klaar was, de auto weer opgehaald. Ook weer vriendelijk geholpen en ziet er super uit!
Cees Den Boer 6/30/2022
L-R Djemani Avatar
Prima service, en erg professioneel. Super goed geregeld.
L-R Djemani 10/17/2021
bart brusse Avatar
Raamfolie besteld voor vermindering van temperatuur in huis en voor meer privacy. Hele vriendelijke en duidelijke communicatie. Snel beschikbaar. De mannen die kwamen plaatse waren zeer professioneel, heel vriendelijk en het resultaat is uitstekend. Ik ben er heel blij mee. Temperatuur duidelijk gezakt in huis en het staat heel mooi. Spiegel effect genomen. Zeer chique.
bart brusse 10/07/2021

Tevreden klanten die u voor gingen

Een greep uit onze projecten van klanten die hebben gekozen voor zonwerende folie en nu genieten van de voordelen hiervan.

Tevreden klanten die u voor gingen

Een greep uit onze projecten van klanten die hebben gekozen voor zonwerende folie en nu genieten van de voordelen hiervan.

Wilt u weten wat er bij uw bedrijf mogelijk is?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.