Interieurfolie

Een foto van uw favoriete uitzicht op uw deuren? Een saaie archiefkast veranderen in een kast met hout look? Dat kunnen wij voor u regelen!

 

Interieurfolie is een goede en duurzame manier om uw muren, deuren of andere gladde oppervlakken een andere uitstraling te geven. Hiervoor hebben wij een breed assortiment aan gekleurde folies, mat en glanzend, en zelfs folies met textuur erin (zoals houtnerven). Maar u kunt ook een eigen afbeelding laten printen op de folie, voor op de muur bijvoorbeeld zoals hierboven afgebeeld.

De folie kan geplakt worden op hout, steen, glas, kunststof en metaal.

 

Interieurfolie is beter bestand tegen krassen en slijtage dan verf. De folies bevatten ook geen schadelijke stoffen of dampen, zoals bij verf soms wel het geval is.

En door gebruik van folie kunt u bijvoorbeeld uw meubels of aanrechtblad een frisse nieuwe look geven zonder ze te hoeven vervangen, dus ook nog eens heel duurzaam. Wij gebruiken folie van hoge kwaliteit, waardoor deze heel lang mooi blijft en goed blijft zitten.

 

Maar interieurfolie heeft nog meer voordelen. Zo is de folie ook nog eens antibacterieel en makkelijk te reinigen. De folie is zo gemaakt dat het de vorming en verspreiding van ziektekiemen, bacteriën en schimmels tegen gaat. Dat maakt dat de folie ook geschikt is voor gebruik in zorginstellingen, huisarts praktijken, apotheken, ziekenhuizen, grote kantoren en winkels.

De folie is ook goed bestand tegen water en stoom, zelfs langs de randen. Waardoor het ook geschikt is voor uw keuken of badkamer.

IMG_20211209_134425

Voordelen van interieurfolie

-Krasbestendig
-Slijtvast
-Water- en stoom bestendig
-Duurzaam
-Antibacterieel
-Geen schadelijke stoffen of dampen
-Breed assortiment van kleuren en texturen

Colour_swatch
IMG_20211209_134204
Klik hier om verschillende soorten folie van onze leverancier te bekijken
Bekijk alle voorbeelden

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor interieurfolie?

De folie is beter bestand tegen krassen dan verf, duurzaam, bevat geen schadelijke stoffen of dampen, hoeft niet te drogen en geeft snel een frisse, nieuwe look. Bijkomend voordeel is dat de folie ook lelijke krassen of oneffenheden kan verbergen/minder zichtbaar maakt in uw deur of meubel.