Zonwerende folie

Zonwerende folie

Heeft u last van hitte en felle zonnestralen? Is uw bedrijf of huis een van die prachtige moderne gebouwen met veel glas, dat lekker veel lichtinval heeft? Dan kunt u of uw bedrijf zonwerende folie laten plaatsen. Of u nu op zoek bent naar raamfolies die zonlicht blokkeren, privacy bieden of de energierekening verlagen, wij kunnen u de juiste oplossing bieden.

Door te investeren in onze zonwerende raamfolies profiteert u van een comfortabelere leefomgeving. Al onze raamfolies zijn van de hoogste kwaliteit en zijn gemakkelijk aan te brengen en te onderhouden. Ze zijn ook duurzaam, waardoor u jarenlang kan genieten van de voordelen.

Warmtewerende raamfolie 

U kunt ook raamfolie tegen warmte gebruiken. Wij bieden verschillende typen raamfolies aan, die allemaal speciaal ontworpen zijn om uw ramen van de juiste zonwering te voorzien. Sommige van onze raamfolies bieden zelfs een warmtewering van maar liefst 89 procent. Hierdoor blijft de temperatuur in huis of op kantoor aangenaam. Dit kan vooral op warme zomerdagen een groot verschil maken in het comfort.

Of u nou enkel, dubbel of HR++ glas heeft, wij hebben raamfolies voor elk type glas. Onze expertise en glasanalyse betekenen dat wij in staat zijn om u nauwkeurig te adviseren over de voordelen van onze folies en welke folie de beste optie is voor uw situatie. Dit geeft u de zekerheid dat u altijd de juiste keuze maakt voor uw wensen.

Zicht en schittering

Een van de mooiste voordelen van onze raamfolies is dat u niet bang hoeft te zijn dat u te weinig daglicht binnenlaat. Onze zonnefolies zijn ontwikkeld om nagenoeg transparant te lijken, om ervoor te zorgen dat het contact met de buitenwereld behouden blijft. Dit maakt onze folies een betere oplossing dan bijvoorbeeld zonneschermen, die vaak erg belemmerend werken. Terwijl het gebruik van de folie toch de schittering van het zonlicht op de computerschermen van werknemers beperkt. Hierdoor kunnen deze met minder frustraties in de zomer op kantoor werken. Ook thuis kan dit handig zijn, door bijvoorbeeld het verminderen van hinderlijke schitteringen op televisies.

En als de schittering toch teveel blijft, is er ook de optie voor verduisterende raamfolie. Zo kunnen onze folies ook als privacyfolie functioneren. Afhankelijk van het type dat u kiest, kunnen mensen niet meer zo makkelijk naar binnen kijken, terwijl u zelf nog wel naar buiten kunt kijken.

Gemak en onderhoud

Het gemak en onderhoud van onze raamfolies is nog een groot voordeel. U hoeft namelijk helemaal niets aan de folie te doen, als het eenmaal gemonteerd is. Bij conventionele zonwering is dat natuurlijk niet het geval. De zonwering die buiten hangt moeten vaak opgerold worden voordat het gaat waaien of regenen. En degene die binnen hangen moeten regelmatig schoon gemaakt worden. Met onze folies zijn er geen onderdelen die onderhoud nodig hebben.

Duurzaamheid

Een investering in raamfolie is vaak binnen enkele jaren terugverdiend, dankzij de energie die u bespaart op airconditioning. Doordat zonwerende folie de warmte buiten houdt, hoeft de airconditioning minder hard te werken. Dit kan een flinke besparing opleveren op uw energierekening. Door de energiebesparing die zonwerende folie oplevert, is het een duurzame investering en goed voor het milieu.

De lange levensduur van raamfolies is ook deel van hun duurzaamheid. Onze folies zijn gemaakt van duurzame materialen en gaan dus lang mee. Hierdoor hoeft er minder materiaal gebruikt te worden voor het fabriceren van vervangingen en wordt er ook minder afval geproduceerd. Wat ook weer goed is voor het milieu.

Zo u draagt u bij aan een duurzamere leefomgeving en minder uitstoot van broeikasgassen.

UV-straling bescherming

Onze UV werende folie biedt u bescherming tegen schadelijke UV-straling. Dit beschermt de huid en ogen, want UV-straling kan leiden tot vroegtijdige veroudering van de huid, huidkanker en schade aan het hoornvlies. Maar bescherming tegen UV-straling garandeert ook dat uw interieur langer mooi blijft, doordat verkleuringen worden voorkomen.

Met raamfolie kunt u Uv-straling blokkeren, zonder dat u daarvoor de ramen hoeft te bedekken. Dit betekent dat u nog steeds van natuurlijk licht en het uitzicht kan genieten.

Raamfolie kan u bescherming bieden tegen specifieke UV-A en UV-B straling, of een breder spectrum, waaronder ook UV-C straling.

Kosten zonwerende raamfolie

De kosten van zonwering folie kunnen behoorlijk variëren. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van verschillende dingen, zoals de grootte van de ramen, het type folie dat wordt gebruikt en de installatiekosten.

Over het algemeen zijn zonwerende folies relatief goedkoop in vergelijking tot zonneschermen of rolluiken. De prijs van de folie hangt wel af van het type folie waar u voor gaat. Folies met meer functionaliteit zullen prijziger zijn.

De installatiekosten van de folie kunnen ook erg uiteenlopen, afhankelijk van wie de folie installeert en waar het wordt geïnstalleerd. 

Hoewel het totaalplaatje duur kan zijn, is zonwerende folie een investering die op de lange termijn zijn vruchten zal afwerpen; zo is het toch een kosteneffectieve oplossing zijn voor het verminderen van problemen met de zon.

Raamfolie tegen zon kopen? Laat u goed adviseren

Zonwerende raamfolie kopen kan dus een slim idee zijn voor zowel uw huis als bedrijf. Wanneer het eenmaal aankomt op de juiste raamfolie kiezen, kan het nogal overweldigend zijn. Bij ons kunt u er echter op vertrouwen dat we u door het proces begeleiden en u helpen met de juiste beslissing nemen. Onze experts hebben uitgebreide kennis en ervaring in het aanbevelen van de beste raamfolies voor alle glastypes en situaties. Wij zijn volledig op de hoogte van de verschillende factoren die meespelen bij het kiezen van de juiste folie.

Wij werken uitsluitend met de beste merken, zoals Solargard en 3M, die garant staan voor hoge, betrouwbare kwaliteit. Onze monteurs zijn ook de beste en zijn vakbekwaam en VCA gecertificeerd, waardoor u zeker kan zijn van een professionele installatie. Daarnaast voldoen onze warmtewering waardes aan de NEN norm 410 en geven wij tot wel 16 jaar fabrieksgarantie.

Wij zijn er om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw woning of bedrijfspand; wij kijken graag samen naar de mogelijkheden die het beste bij uw wensen passen. Bent u ook benieuwd naar wat u per m² aan energiekosten zou kunnen besparen? Vraag dan nu vrijblijvende een offerte bij ons aan voor uw pand.

Wij zijn misschien niet de goedkoopste, maar wel een van de beste!
Wilt u weten waarom? Kijk dan bij onze veel gestelde vragen.

Bekijk hier welk type folie voor u geschikt is