Onze folies

Zonwerende folie woningen

Woningen kunnen voorzien worden van raamfolie om de warmte tegen te gaan. Wij leveren dan ook verschillende kwaliteit folies, sommige leveren zelfs een warmtewering van 86 procent op!

Zonwerende folie serre

Mensen laten hun serre van glas als zowel Polycarbonaat steeds vaker voorzien van warmte werende raamfolie. Dit komt omdat hier goede resultaten mee behaald worden om de warmte te blokkeren.

Auto tinten

Laat je autoramen tinten door de grootste specialist van Zeeland en zorg voor het beste resultaat! Informeer naar de mogelijikheden en vraag een offerte aan!

Zonwerende folie lichtstraten

Raamfolie voor op lichtstraten hebben zonwerende- en warmte reflecterende eigenschappen. Zo verbeteren ze het werkklimaat en dragen ze bij aan een opvallende besparing op energiekosten.

Zonwerende folie gebouwen

Doordat het klimaat veranderd, worden zowel de zomers als de winters steeds zonniger. Dit zorgt er dan ook voor, dat het te warm wordt in de werkomgeving. Wat resulteert in minder functioneren van werkend personeel.

Energiebesparende folie

Zowel de warmte binnenhouden in de koude wintermaanden en de warmte van buiten in de zomermaanden blokkeren. Dat doet onze speciale low-energy glasfolie.

Isolerende folie

Onze Ecolux folie is een speciale low-energy glasfolie, welke beide punten aanpakt. Zowel de warmte binnenhoud in de koude wintermaanden en de warmte van buiten in de zomermaanden weerkaatst.

Interieurfolie

Een foto van uw favoriete uitzicht op uw deuren? Een saaie archiefkast veranderen in een kast met hout look? Dat kunnen wij voor u regelen!

Privacy folie

Inkijk werende folie ook wel Privacy folies genoemd zorgen ervoor dat buitenstaanders niet naar binnen kijken terwijl men van binnen wel naar buiten kan kijken.

Inbraakwerende folie

Afgezien van de goede alarmsystemen en deursloten die tegenwoordig geleverd worden, blijft het glas vaak een zwakke schakel en nummer 1 om uw pand binnen te komen.

Anti vandalisme folie

Schade aan ruiten in treinen, bussen, trams of metro’s kan ernstige vormen aannemen. Onze anti vandalismefolie is een prima oplossing om kosten te besparen.

Veiligheidsfolie

Deze folies zijn speciaal ontworpen om aan de benodigde veiligheidseisen te voldoen ,welke tegenwoordig vereist zijn.

Decoratieve folie

Decoratieve raamfolie wordt hedendaags veel toegepast. FOLIEMAN.nl zorg er dan ook voor dat uw wensen uit eindelijk op het glas komen.

Switchfolie

Switchfoil® ( ook wel smart-folie, switchfilm glasfolie of slimme folie genoemd) is een mild zelfklevende glasfolie welke je “open en dicht” kunt zetten.

Heeft u interesse in één van onze folies?

vraag dan een offerte aan bij ons